pondělí, září 10, 2007

Ilustrovaný Zack Snyder a Ray Bradbury

Režisér „třístovky“ se chce upracovat k smrti, tentokráte si vezme na paškál Raye Bradburyho.

300: Bitva u Thermophyl nakonec pro mnohé nebyl takový nářez (na Gorille jsme spokojení byli vlastně jen já a Lukáš - viz makrorecenze), to ale krvavé řežbě nebránilo se prosekat jarními kiny k vysokým výdělkům. Režisér Zack Snyder (na fotce) se rázem stal horkým zbožím a nabídky se mu ze všech stran začaly jen hrnout.

Tou první, kterou přijal, jsou už vám jistě známí Watchmen , Snyderovi to ale jak vidno nestačilo, a tak se uvrtal do další šichty. Tou bude filmový přepis kolekce sci-fi povídek Raye Bradburyho The Illustrated Man, který se už sice svého převedení na plátna kin dočkal, verze z roku 1969 s Rodem Steigerem v hlavní roli ale skončila notným propadákem.


300: Bitva u Thermopyl rekordní na HD DVD a Blu-ray

Warnerům se daří a proč to nepřiznat, my jim to přejeme. Studio, které stojí za hromadou skvělých filmů (série Dirty Harry, Smrtonosná zbraň, Batman začíná) oznámilo, že vydání 300: Bitva u Thermopyl (recenze, makrorecenze) na HD DVD a Blue Ray discích pokořilo rekord a s 250 000 prodanými kusy se stalo dosud nejúspěšnějším titulem. Gratulujeme!
Warner Bros. jsou v tuhle chvíli vůbec nejúspěšnějším studiem na trhu s HD DVD a Blue Ray. V první desítce nejprodávanějších titulů mají hned šest zástupců - Skrytá identita, Superman se vrací, Planet Earth - The Complete Collection, Hapy Feet, Batman začíná a právě 300. Tomu říkám masakr a upozorňuji široké příbuzenstvo, že už brzy mám narozeniny!:-) DVD s 300: Bitva u Thermopyl si můžete zde. Pokud sháníte Blu-Ray, za nejllepší cenu ho mají většinou tady.